Wie een last minute wintersportvakantie Andorra boekt, komt terecht in een wereld met prachtige bergen en besneeuwde toppen.

Andorra grenst aan de Pyreneeën en het is dan ook een sneeuwzekere bestemming. Er zijn 2 bekende wintersport gebieden in Andorra, Grandvilaria en Valnord. Maar ook Pas de La Casa is bekend. Hier kan je heerlijk skiën en langlaufen.

De skioorden op Andorra behoren tot hetzelfde hoge niveau als de landen in de Alpen, te weten Oostenrijk en Zwitserland. Je kunt er een skivakantie boeken op hoog niveau.

traditionele ski foto

Een last minute wintersport vakantie Andorra is ook geschikt voor families met kinderen, vrienden groepen en gevorderde wintersporters. Je hebt in Ardorra pistes voor ieder niveau.

Je kunt via deze site de last minute aanbiedingen Andorra met elkaar vergelijken en de goedkoopste boeken. Ook als je een all inclusive skivakantie Andorra wilt boeken, zijn er mogelijkheden. Je kunt hier een goedkope skivakantie Andorra boeken inclusief skipas, accommodatie om te overnachten en vliegtickets. Ook voor een last minute wintersport Andorra in februari, maart of april.

interhome lastminutes

Meer info over wintersport in Andorra.

Andorra wordt begrenst door Spanje en Frankrijk en ligt midden in de Oostelijke Pyreneeën. Het land is maar 468 vierkante kilometer groot en is ook in de zomer een aantrekkelijke plek voor een vakantie. Andorra is maar beperkt lid van de Europese Unie en wordt gezien als één van de belastingparadijzen.

Andorra is een vorstendom en heeft maar een 75.000 inwoners. Een bekend ski resort is Pas de La Casa welke aan de Franse grens ligt alsmede de skidorpen Arinsal, La Massana, Grandvilaria en Valnord.

verse sneeuw in de ochtend

Als je een last minute wintersport vakantie in Andorra wilt boeken, is de kans groot dat dit een last minute Grandvilaria of Valnord wordt. Deze last minutes wintersport zijn onder andere verkrijgbaar bij Tui en Kras Reizen. Andorra heeft geen eigen luchthaven. Als je een last minute skivakantie Andorra met vliegtickets boekt, land je op een vliegveld in Spanje of Frankrijk en vanuit daar ga je met andere vervoer verder naar dit unieke wintersportland en vorstendom.

Is Andorra ook geschikt voor gevorderde wintersporters?

Andorra heeft pistes die ook geschikt zijn voor wintersporters die van en flinke uitdaging houden. De echt geoefende wintersporter kan misschien beter een last minute wintersport vakantie Italië, Frankrijk of Oostenrijk boeken. Daar vind je pistes met nog meer uitdaging dan in Andorra.